Михайло Тітарчук: Тернопільщина має всі умови для здійснення інноваційного прориву (Відео)

Опубліковано:
24 Травня, 2018

Тернопільщина – унікальний край, де живуть дуже працьовиті люди. Регіон має величезний інвестиційний, інноваційний, інтелектуальний і туристичний потенціали, які сприяють збалансованому розвитку, залученню інвестицій та підтримці місцевих виробників. На цьому під час щорічного Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST – 2018» наголосив заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук.

«Після таких форумів мають відбуватися певні речі – підвищення довіри до місцевої влади і в те, що реформи не просто йдуть. На сьогоднішній день в рейтингу «Doing business» Україна займає 76 місце. Колись ми були на 153. Поштовхом є дерегуляція в уряді – 500 застарілих законопроектів радянського часу просто відмінили», – зазначив Михайло Тітарчук.

Читайте також

На Тернопільщині розпочався щорічний Міжнародний інвестиційний форум (Фото)

За його словами, головним джерелом конкурентоспроможності завжди були інтелектуальні ресурси, якісний людський капітал і розвинена переробна промисловість. Саме вони надають країні унікальні конкурентні переваги, що дозволяють «на рівних» діяти в системі світогосподарських зв’язків.

«В Україні, і на Тернопільщині зокрема, є всі умови для здійснення інноваційного прориву та «цифрового стрибка», щоб перейти на більш високий технологічний рівень розвитку. Впевнений, що цифрові трансформації у економіці, бізнесі, сферах життя створять нові інвестиційні можливості, сотні тисяч нових робочих місць, дадуть поштовх розвитку української науки та освіти, створять нові можливості для нашої молоді».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заступник, #Михайло Тітарчук, #міністр, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: