Тернопільський МакДональдз – сучасний ресторан з послугою МакДрайв

Опубліковано:
24 Травня, 2018

Уже цього року Тернопіль буде мати свій МакДональдз! Всесвітньо відома компанія швидкими темпами зводить ресторан швидкого харчування на майдані Перемоги.

Як планується, орієнтовно на осінь він прийме перших відвідувачів. А наразі керівництво української філії представило аналогічний заклад нового типу, який вже функціонує у Києві.

Як і майбутній тернопільський ресторан, київський МакДональдз, що розміщений на Кільцевій дорозі неподалік Жулян, має послугу МакДрайв (для відвідувачів на автомобілях), працює за новим принципом касової зони та має термінали обслуговування і велику літню терасу.

Читайте також

Повний список безплатних медичних послуг для мешканців Тернопілля
ПриватБанк реалізував програму швидкого кредитування громадян

У столичному ресторані постійний наплив відвідувачів, тож керівництво компанії сподівається на його популярність і у нашому місті. Тернопільський заклад зможе щоденно обслуговувати до двох тисяч відвідувачів. Загальна площа одноповерхової будівлі – 520 кв.м, і вон буде розрахована на 280 місць: 120 у залі та 160 на відкритій терасі.

 – Ми надзвичайно раді розширити присутність МакДональдз в Україні, адже для нас важливо бути ближчим до наших відвідувачів, давати їм куштувати улюбленої страви та відпочивати у чудовій атмосфері, – пояснив директор з розвитку та виробництва МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

null

Фото з мережі Інтернет

МакДональдз, до речі, дуже ретельно підходить до місць відкриття нових ресторанів. Якщо не рахувати мегаполіс Львів, де відкрито вже п’ять ресторанів МакДональдз, то в інших містах Західної України таких закладів ще немає (крім Львова, найближчий до нас МакДональдз – аж у Житомирі), що нападає Тернополю певну статусність і є беззаперечним позитивним сигналом для інших інвесторів.

Відкриття нового ресторану, до речі, дозволить створити у Тернополі більше сотні нових робочих місць. Як розповів Віталій Стефурак, найближчим часом компанія приступить до набору персоналу. Сподіваються, що їх пропозиції в першу чергу зацікавлять студентів, адже, саме під них розроблено гнучкі графіки роботи. Працівники до речі,  при 40-годинній тижневій завантаженості зможуть розраховувати на середню зарплату 5-6 тисяч гривень у місяць.

Для тернопільських відвідувачів, безумовно, дуже вагомим фактором популярності МакДональдс стане послуга МакДрайв. Нині на столичному прикладі можна побачити, наскільки вона зручна – водій, навіть не виходячи з авта, у спеціальній зоні замовляє свої страви, потім під’їжджає і розраховується біля каси, а вже в наступному віконці забирає свої наїдки. Уся процедура займає близько 3-4 хвилини, а на спеціальній парковці можна спокійно перекусити і з новими силами продовжувати поїздку.

Та й інші сучасні знахідки МакДональдза стануть у пригоді тернополянам. Новий принципом роботи касової зони (окремо розрахунок і тримання страв) та сучасні термінали для розрахунку – ще більше пришвидшать час отримання готових страв. А стильні й сучасні меблі та фірмовий інтер’єр додадуть походу в МакДональдз вишуканості та незабутності.

Про точні терміни відкриття тернопільського МакДональдза говорити ще зарано. Спочатку йшлося про дебют на День міста, але тепер обговорюють більш реальні дати і орієнтуються на середину осені. Отож, за кілька місяців тернополяни зможуть переконатися у страндартах якості страв та швдкості обслуговування працівників МакДональдза вже на власному досвіді.

Досвід майбутнього у тернопільському ресторані МакДональдз

– Новий принцип роботи касової зони. Прилавок буде розділений на дві частини – для замовлення та для отримання страв. Відтак відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачів, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному.

– Експерт з гостинності. Його завдання – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратись з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібрати меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет.

– Термінали самообслуговування дозволять відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.

– Обслуговування за столиками – це революція в МакДональдзі, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У МакДональдзі з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувачів за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.

– Новий принцип роботи кухні “Приготовано для себе” дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак – додати до улюленого Дабл Чізбургера ще один біфштекс чи замовити бургерах Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #макдональдз, #макдрайв, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #послуга, #тернопіль, #тернопільський, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: