Вже цієї суботи, 26 травня, в ефірі телеканалу ІНТБ стартує новий проект – розважальна програма «Ранок онлайн». Трійка ведучих – Олена Герасименко, Радомир Макогін, і Андрій Махно – щосуботи і щонеділі будуть заряджати енергією та позитивом глядачів.

– У нас є одна спільна риса – ми любимо телебачення, але водночас ми дуже різні, – розповідає Олена Герасименко. Наприклад, Андрій – рано прокидається, обожнює футбол, носить джинси, у воді почувається як риба і не уявляє свого життя без музики.

– Олена – творча особистість, любить складати слова у речення, їсти солодощі, водити авто та неперевершено готувати млинці, – підхоплює розмову Андрій Махно. Радомир – юний талант,вірить в успіх, дива, любить Гарі Поттера і грає на барабанах.

Щотижня – нова тема для спілкування, багато цікавих гостей і безліч корисних порад, обіцяють ведучі.

– Вам за двадцять? «Ранок онлайн» для вас. Вам за сорок? «Ранок онлайн» теж для вас. Навіть, якщо вам до вісімнадцяти – наша програма для вас. Ми говоримо про книги, стосунки, гроші, любов, красу, моду, спорт. Ми робимо ваш ранок яскравішим – вмикай щосуботи та неділі,о 9-ій, – резюмує Олена Герасименко.

null

 

null

 

null

Партнер програми – ресторан Na Nebi – Сім’я ресторанів Файного Міста!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтб, #махно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #ранок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: