У Тернополі Товариство Червоного Хреста України відзначило 100-річчя (Фото)

Опубліковано:
23 Травня, 2018

У  Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди 100-річчя від дня утворення Товариства Червоного Хреста України. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав працівників, волонтерів та активістів Червоного Хреста та подякував за щоденні подвиги в ім’я людини та миру.

«Цього року ми відзначаємо знаменну та унікальну подію – відзначення 100-ї річниці створення наймилосерднішої організації в світі на теренах нашої країни. Адже Червоний Хрест України об’єднує тисячі людей, для яких допомога іншим стала справою всього життя, покликом серця, – зазначив Сергій Надал. – Ви – втілення добра та беззаперечної готовності прийти з рішучою допомогою в найгарячіші куточки нашої держави. Сьогодні, в час військового протистояння на сході України. Ваша допомога є особливо цінною для наших захисників – бійців Збройних сил України, Національної гвардії та добровольчих формувань, для переселенців з Донбасу та Криму. Дякую вам за це та від імені усієї тернопільської громади бажаю радості, добра, благополуччя та миру!».

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червоний хрест, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: