Тернопільське представництво Асоціації жінок України «Дія» очолить Ольга Шахін

Опубліковано:
23 Травня, 2018

Своїми вчинками вони намагатимуться привернути увагу до тих проблем, на які зазвичай заплющують очі, адже свято вірять, що допомога іншим, їхній першочерговий обов’язок.

19 травня відбулося офіційне відкриття київського представництва Асоціації жінок України «Дія». Ця промовиста назва коротко й влучно передає суть створення організації, головне завдання якої полягає у  допомозі жінкам, дітям та літнім людям, що потерпають від складних життєвих умов. Нарівні з тим об’єднання сприятиме їх навчанню  та розвитку особистості. Як повідомляє учасниця асоціації відома тернополянка, підприємець та меценат Ольга Шахін, уже незабаром такий осередок з’явиться і у нашому місці.

null

«Іноді видається, що наші справи геть непримітні та дріб’язкові, а що коли саме той чи інший вчинок здатен розвернути чиєсь життя на 180 градусів. Ми ніколи не знаємо напевне, у що може вилитися якась проблема, як і не в силах передбачити, якого успіху зазнає той, кому сьогодні простягаємо руку. Для нас просто важливо робити благі речі, робити їх невимушено і щиросердно. Ми повинні усвідомлювати, що  будь-яка підтримка нужденним може слугувати для них отією останньою соломинку, яка повертає до звичного ритму», – розповідає майбутня очільниця тернопільського представництва пані Ольга.

null

«Радо запрошую усіх активних жінок, небайдужих до чужих клопотів, долучитися до нашого об’єднання. Якщо Ви  налаштовані присвячувати свій час іншим задля вирішення нагальних проблем; жертвувати власними інтересами, аби задовольнити потреби незнайомих людей, тоді ми чекаємо саме на Вас», – додає пані Ольга.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #асоціація, #дія, #жінки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга шахін, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: