Наркотичні речовини тернополянин заховав від патрульних в рукав (Фото)

Опубліковано:
22 Травня, 2018

У Тернополі за вихідні патрульні зафіксували 4 рази у громадян ймовірно наркотичні речовини.

Увечері 18 травня на проспекті Степана Бандери. Патрульні несли службу на своєму квадраті патрулювання і помітили на території дитячого будинку жінку і чоловіка. Побачивши інспекторів, 33-річний чоловік різко викинув пластикову пляшку, на горловині якої була фольга з попелом. Охоронці порядку викликали на місце слідчо-оперативну групу.

19 травня, близько 5 ранку на вулиці Живова двоє осіб привернули увагу патрульних своєю дивною поведінкою. Вони пришвидшили свою ходу і хотіли втекти з поля зору поліціянтів. Інспектори зупинили їх і провели поверхневу перевірку. Тернополянин заховав кілька пакетиків порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на наркотичну, в лівий рукав.

20 травня о 1 годині ночі на вулиця Клима Савури патрульні виявили поліетиленовий пакет з ймовірно наркотичною речовиною у 25-річного хлопця. На місці працювала слідчо-оперативна група. Пакетик з підозрілою речовиною вилучили для експертизи. 

Цього ж дня о 02:15 ночі на вулиці Героїв Крут обстежуючи територію, патрульні побачили 22-річного хлопця, який намагався уникнути зустрічі з ними. Охоронців порядку це насторожило вони підійшли до нього. При розмові юнак нервував. Провівши поверхневу перевірку виявили згорток з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження і викликали слідчих.

По всіх фактах внесені відомості в ЄРДР за ст. 309 ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #фото
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: