На Тернопільщині місцевий «король» погрожував людям штик-ножем

Опубліковано:
21 Травня, 2018

«Король села» – так називає себе один із місцевих жителів Золотого Потоку Бучацького району. Чоловік – підприємець, власник кількох магазинів, веде себе зухвало і полюбляє провокувати конфлікти. Так і цього разу на місцевим «царьком» виросли «золоті верби». Того для він їхав вулицею села на своєму авто. Дорогою побачив чоловіків у стані алкогольного сп’яніння. Зупинився та почав повчати їх, а тоді змусив сісти у своє авто, вивіз за село та почав бити.

Читайте також

За тиждень жителі Тернопільщини здали 38 одиниць зброї

Бійку помітив мешканець сусіднього населеного пункту, який проїжджав неподалік. На його питання, що відбувається, підприємець відповів, що відпрацьовує удари. Коли незнайомець вирішив заступитися за потерпілих, противник витягнув штик-ніж та почав погрожувати ним. Чоловікові вдалося віддібрати зброю та викликати правоохоронців.

Подію внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 263 частина 2 ККУ – носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #злочин, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: