За тернополянами тепер спостерігатимуть навіть у потягах

Опубліковано:
20 Травня, 2018

ПАТ «Укрзалізниця» планує встановити системи відеоспостереження в пасажирських вагонах. Як повідомляють в ПАТ «Укрзалізниця»  у кожному вагоні знаходитиметься три камери відеоспостереження та монітор. Камери розташовуватимуться з двох боків коридору вагона та в тамбурі, а монітор – в службовому купе провідника.

Наразі філія «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця» оголосила на ProZorro тендер на закупівлю 100 комплектів систем відеоспостереження. Їх поставка повинна відбутися до кінця поточного року. Заявки для участі в тендері приймаються до 18 травня. Аукціон запланований на 25 червня 2018 року, повідомляють на офіційному сайті «Укрзалізниці», – пише Актуально сьогодні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтерсіті, #камера, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзд, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрзалізниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: