Колектив Кременецької школи обурило рішення про пониження ступення їх закладу

Опубліковано:
19 Травня, 2018

18 травня, на сесії Кременецької міської ради прийнято рішення про зняття ІІІ ступеня з Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4. Представників навчального закладу це обурило, тому вони будуть оскаржувати рішення, про це повідомила Ірина Гогалюк на сайті школи у фейсбуці.

“Боротьба за правду починається. Просимо дітей, батьків не панікувати, а посприяти розумінням, спокоєм в оскарженні несправедливого рішення. 
Шановні батьки, діти! Ви знаєте, що ми завжди разом. Ми – одна сім‘я.” – зазначено у пості. “Рейтинг шкіл Тернопільської області 2017 року. Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Тернопільської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням.

Дані рейтингової таблиці відкориговані станом на 13 вересня 2017 року у зв’язку із виявленою технічною помилкою у розрахунку рейтингового бала окремих шкіл (було помилково враховано випускників шкіл, які не з’явились на тести). Приносимо вибачення усім користувачам сайту.”

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зняття ІІІ ступення, #колектив школи, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обурення, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: