Інцидент на Гусятищині поліцейські трактують, як пограбування

Опубліковано:
17 Травня, 2018

Інцидент у селі Постолівка Гусятинського району. До правоохоронців звернулася 42-річна місцева жителька. Вона розповіла, що її син разом зі своїм однокласником поверталися зі школи.

Читайте також

У Тернополі спіймали чоловіка, який нападав на дівчат та жінок (Фото)
У Тернополі серед білого дня грабіжник побив жінку (Відео)

Підлітки вирішили побешкетувати. І в момент, коли повз них проїжджав мікроавтобус «Мерседес», син показав середній палець. Водій авто сприйняв цей жест як образу. Він зупинився, вийшов з машини та вирвав з рук школяра мобільний. Тоді знайшов серед контактів в телефоні підлітка  номер матері, набрав її і сказав, що забирає мобільник її сина, мовляв, так він хоче покарати її за невихованість хлопця.

За допомогою відео з камер спостереження особу викрадача телефону встановили. За кермом мікроавтобуса був 28-річний житель Тернополя. Чоловік працює торговим представником, а того дня був у районі в справах.  Свій вчинок зловмисник правоохоронцям пояснив тим, що вирішив покарати школяра. Тепер молодику доведеться відповідати за пограбування дитини. Кримінальне провадження проти нього розпочато за частиною 1 статті 186 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри. Чужий телефон поліцейські вилучили.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: