Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з картингу відбудуться у Тернополі з 18 по 20 травня

Опубліковано:
16 Травня, 2018

Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу (IV ранг) триватимуть у Тернополі з 18 по 20 травня.

Змагання відбудуться на базі Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді за адресою вул. Митрополита Шептицького, 26, спортивно-технічний комплекс. Організатори змагань Український державний центр позашкільної освіти МОН України. 

IV фінальний етап змагань проводить з метою підготовки спаортивного резерву для збірних команд України з картингу, визначення кращих юніорських команд України для їх участі в міжнародних змаганнях, сприяння популяризації та подальшого розвитку картингу в Україні серед учнівської молоді, підвищення рівня фізичної підготовки, технічної і практичної майстерності учасників, формування в учасників високої патріотичної свідомості та відродження українстььких національних традицій; організації оздоровлкення, відпочинку та змістовного дозвілля учнів, формування в них навиків здорового способу життя.

Вікові групи спортсменів клас: “Піонер-Н-міні” 6-9 років, “Піонер-Н” 9-13 років, “Піонер-Б” 9-13 років, “Кадет” 10-14 років, “Популярний-юнаки” 14-16 років, “125 безкоробка” 12-16 років, “Популярний-125 безкоробка” 16-25 років

Змагання відбудуться в дисціплінах “Швидкісне маневрування”, “Шоссейно-кільцеві перегони, “Абсолютний залік”.

Траси швідкісного маневрування: змійка, ліве коло, праве коло, естафета, квітка, коридор, колія для лівих коліс, колія для правих коліс лінія стоп.

Початок змагань у п’ятницю 18 травня – 14:00, 19 травня 14:30 перший фінальний заїзд, 20 травня 10:50 парад учасників і в 11:20 другий фінальний заїзд.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #картинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: