Найніжніше свято на планеті презентували у тернопільській бібліотеці

Опубліковано:
17 Травня, 2018

Травень особливий місяць. Наповнений ніжністю весняного цвітіння, неймовірними барвами і жаданим очікуванням червневого літепла. А ще він насичений багатьма святами, які за роки Незалежності нашої країни вже стали доброю традицією. Серед них – День Матері і День Сім’ї. Працівники Тернопільської бібліотеки для дорослих №5 підготували літературно-театральну композицію:«Матусенько-голубонько, ви в мене – єдині».

На свято завітали студенти Галицького коледжу ім. В.Чорновола ( факультет «Фінанси, банківська справа та страхування» куратор групи Наталія Шендирук). Участь у ньому взяли також школярі ЗОШ №21: Руслан Олійник, Діана Борецька, Віка Мілян, Соломія Марійовська; студенти  факультету мистецтв ТНПУ ім. В. Гнатюка : Богдан Сад та Діана Кибало. Музичне привітання презентували вихованці Тернопільської музичної школи №2. У виконанні Ірини Расевич прозвучала пісня «Надія» (викладач Оксана Шагай). «Пісню про маму» присутнім подарували Ольга Крива та Анастасія  Дубина (викладач Юлія Войтович).  Провідний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Вікторія Рейда торкнулась вкрай важливої теми – запобіганню насилля в сім’ї. Материнські почуття завжди сягають у безвимір, – поділилася думками учасниця святкової імпрези письменниця Валентина Семеняк, –  Вони всеохопні і всеоб’ємні у своєму прояві. Насправді мамою дуже важко бути. Бо маленькі діти – то маленький клопіт, а великі – великий. Материнське серце у вічному пошуку: як захистити своє дитя від біди, від болю, від образ у цьому неймовірно жорстокому і водночас такому прекрасному і дивовижному світі. У будь-які часи материнське серце було охоплене внутрішнім неспокоєм, тривогою за долю своєї дитини.

Найніжніше свято, яке тільки може бути на нашій планеті, День Матері, об’єднало всіх присутніх у єдину дружну товариську сім’ю, наповнило внутрішнім спокоєм і гармонією, спонукало до роздумів. Адже серед присутніх було багато молоді, а це – майбутні мами і тата.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Дарина Колосок

Фото з архіву бібліотеки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #день матері, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: