Комунальне підприємство «Київський метрополітен» 17 травня проведе акцію з безкоштовного проїзду для пасажирів. При цьому це будуть кияни, одягнені у вишиванки.

Як сказано в повідомленні підприємства, починаючи з восьмої години ранку і 11 години на станціях «Майдан Незалежності», «Золоті ворота», «Хрещатик», «Либідська», «Університет», «Арсенальна». При цьому в повідомленні сказано, що вишиванка в цей день стане проїзним.

Якщо 17 травня будете в вишитій сорочці – представники ПриватБанку оплатять вам проїзд безконтактною банківською карткою, – йдеться в повідомленні столичної підземки у Facebook.

Нагадаємо, у зв’язку з подорожчанням проїзду в громадському транспорті столична влада пропонує пасажирам широкий асортимент проїзних квитків.

Як розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань цінової політики Василь Яструбинський, з сьогоднішнього дня вартість проїзду в столичному міському при оплаті разової поїздки складе вісім гривень. Разом з тим, якщо користуватися проїзним квитком або безконтактною карткою вартість складе від 6,3 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишиванка, #київ, #метро
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: