Тернопільські військовослужбовці відвідали дитячий будинок напередодні Дня сім’ї

Опубліковано:
15 Травня, 2018

Перед Днем сім’ї, що святкується 15 травня військовослужбовці Тернопільської 44 артилерійської бригади разом з капеланом – ігуменом Іоаном Кусенем відвідали обласний спеціалізований будинок дитини, повідомили військові на своїй сторінці у фейсбуці.

“Вихованцями цього закладу є чудові дітки від народження до молодшого шкільного віку. Під час нашої зустрічі малюки не сходили з рук, гралися наче з рідними і не відпускали із свого порогу. Батьки цих дітей через різні причини позбавлені батьківського піклування, а отже діти втратили свою сім’ю. Ми ж військові прагнемо щоб у державі були не лише захищені кордони, хочемо щоб в мирі вчились і зростали діти, а найголовніше, щоб у кожного були свої мама й тато. Пам’ятаймо, завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу. Бережіть свої сім’ї, любіть і плекайте дітей.” – зазначено у пості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #військовослужбовці, #День сім'ї, #дитячий будинок, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: