Дітей Тернопілля запрошують до Міжнародного телефестивалю «Дитятко»

16.05.2018 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Дітей Тернопільщини запрошують до 31 травня долучатися до  Міжнародного телефестивалю дитячих відеоробіт на «ДИТЯТКО». Фестиваль проводять, аби розвивати дитяче кіно та телебачення, підвищити  професійний рівень телебачення, орієнтованого на дитячу цільову аудиторію і підтримати дитячі творчі студії.

Під час фестивалю проводитимуть майстер-класи та тренінги, відбуватимуть презентації та творчі зустрічі, будуть також перегляди та обговорення конкурсних робіт. Відеороботи можуть бути різних жанрів, прийматимуть їх до 31 травня. Тривалість - 15 хвилин. Учасники змагатимуться у номінації Національної конкурсної програми - «Місцеве самоврядування – це ми», яку започаткували у 2012 році.  Автори трьох кращих, на думку комісії робіт, виграють поїздку у Страсбург у Францію. Про це повідомляють на сайті Тернопільської обласної ради.

Зареєструвати на участь у телефестивалі можна тут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі