На Тернопільщині поліція розшукала зниклу дівчинку за п’ять годин

Опубліковано:
14 Травня, 2018

Вчора, 13 травня о 23:30 на на лінію “102” звернулась жінка, та розповіла, що зникла її неповнолітня донька, повідомляє на своїй сторінці в фейсбуці Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

На пошуки дівчинки по тривозі підняли Підгаєцьке відділення поліції. Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович розповів, що неповнолітня у день зникнення пішла в сусіднє село готуватися до виступу на святі випускників. Куди ділася після репетиції, ніхто сказати конкретно не зміг.

Читайте також

В Тернополі патрульні затримали чоловіка, який побив колишню дружину і забрав в неї телефон

Поліція опитувала сусідів, спілкувалася з однолітками. З’ясувалося, що на днях повернувся у село близький товариш зниклої. Двадцятисемирічний чоловік був на заробітках у Польщі і люди припустили, що дівчина могла бути з односельчанином. Проте його мобільний не відповідав. На зв’язку чоловік з’явився близько п’ятої ранку 14 травня. Повернулася додому у цей час і зникла дитина.

Неповнолітня розповіла, що за нею дійсно приїхав знайомий, щоб завезти до дому. Дорогою автівка захлохла і їм прийшлось йти пішки на хутір, а це близько 10 кілометрів. За  попередніми даними, обоє були тверезими. Не стала дитина і жертвою насилля – на її тілі поліцейські не виявили жодних ушкоджень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #знайдено, #зникла дівчинка, #неповнолітня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #поліція Підгайців, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: