Під час «Fasion Show» моделі демонстрували речі тернопільських дизайнерів від взуття до сумок

Опубліковано:
14 Травня, 2018

Тернопільські майстри, які працюють у сфері модного одягу та аксесуарів, об’єднались для спільної творчості – результат побачили гості вечірнього показу мод у “Бункермузі”. “Fasion Show Дизайн-ательє “Solomiya” та aксесуари “Piranha Studio” представили колекцію суконь від дизайнера Соломії, сумок від “Piranha Studio” та взуття від ПМП “Весна” (м. Микулинці). Під час дефіле, яке проходило у цікавому форматі – моделі проходили через нижній зал, підіймались сходами та проходили повз гостей на другому поверсі і терасі. Аплодисментами зустріли глядачі модель у весільній сукні з довжелезним шлейфом, який несла маленька дівчинка. Темне забарвлення “Бункермузу” дизайнери змогли вдало використати для створення чудового фону майбутніх світлин. Оригінальні композиції з живих квітів, легкі повітряні кулі білого кольору, відеосупровід та музичний фон усе задля того, щоби гості відчули себе на справжньому feshion show.

Наталя Парибус, дизайнер: “Ми, завдяки зацікавленості тернополян нашими аксесуарами, змінили свій бізнес-план і паралельно будемо створювати колекцію доступну для українців. Основа натуральна шкіра, стиль сasual – практичність та зручність. Дуже рада, що після першого представлення нашої колекції, аксесуарами від “Piranha Studio” зацікавились власники салону “Brend room” і ми зможемо там виставляти всі наші новинки просто у центрі міста”.

Соломія Гудима, дизайнер: “Колекцію ми створили за неймовірні два тижні – це була величезна робота, я вдячна усім, хто мені допомагав і своїм моделям за їх терпіння, в мене море емоції”.

Алекс Вітер, дизайнер: “Наші сумки для мене це новий простір для творчості. Нас підтримують підприємці, зокрема, власники “Території взуття”. У майбутньому надіюсь на моделях буде взуття від цієї фірми, це дуже практичні, якісні речі співзвучні з стилем від “Piranha Studio””.

Наталя Орищак, гість показу: “Я веду своїм гаджетом пряму трансляцію з події і бачу, як додаються люди і лишаються он-лайн, тоб то рівень показу досить високий, і це чудово, що наші тернополяни незабаром зможуть носити речі від наших талановитих дизайнерів. Невимушена обстановка, цікава локація показу гостинного Бункермузу, незвичні квіткові композиції, приємний музичний супровід і виступ молодої співачки, харизмачний ведучий – все це додало особливого шарму цьому дійству. Додам, що Тернополю дуже личить мода.”

Додатковим акцентом під час дефіле стали картини відомого тернопільського художника Валерія Лімонова, при створенні яких митець поєднав багато різних природніх матеріалів.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото Олена Мудра, Наталі Орищак

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дизайнер, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #показ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: