Як Анна Трінчер спілкувалась з юними шанувальниками серіалу «Школа» (Відео)

Опубліковано:
14 Травня, 2018

На презентацію нового номеру дитячого глянцевого журналу «Kids Boss»  запросили зоряну гостю Анну Трінчер,  актрису серіалу «Школа», фіналістку проекту “Голос країни”.

Презентація чергового номеру дитячого глянцю Тернополя – це завжди багато юних гостей. Саме для них і працює сімейний колектив видавців разом з партнерами видання, розказала Ірина Клименко, арт директор дитячого журналу «Kids Boss».

На світський події були розіграні подарункі, як для дітей, так і для дорослих. Особливу увагу організатори приділили хлопцю з великими планами на майбутнє

Сергію Ткачику. Хлопець мріє стати параолімпійцем, щодня займається плаванням, тренується, щоби підкорити найвищу гору України.

Фото Сергія на Говерлі колись прикрасить сторінки журналу, а ось Андрій Стефанчук та Яна Вівчарик не просто позують, а працюють моделями, їх світлини у одязі торгової марки «Наталі-мода» можна побачити у кожному номері журналу «Kids Boss».

Журналісти видання на чолі з головним редактором Юрієм Вітяком, намагаються тримати руку на пульсі та писати про цікавих, наполегливих, успішних людей.

Головна гостя вечора Анна Трінчер подарувала незабутні хвилини щирого спілкування усім присутнім. Школярі почули відповіді на свої запитання. Усі гості події мали можливість зробити світлину зі своїм кумиром.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журнал, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трінчер, #фанат
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: