Травень – це, мабуть, найпоетичніша і найпрекрасніша пора року. Міста, містечка, села закутуються в рясний кожух цвітіння: вишневого, яблуневого, акацієвого. В повітрі снують тисячі рідних для кожного українця запахів конвалій, бузків, тюльпанів, нарцисів. Саме в такий час хочеться наповнювати душу мистецтвом , а серце – любов’ю…

Щоб ви не пропустили нагоди поринути в світ класичної музики, ми підготували для вас підбірку музичних подій, які відбудуться цього травня в честь святкування 60-річчя Тернопільського обласного державного музичного училища ім. С. Крушельницької.   

Отож,

13 травня (неділя) запрошуємо відвідати заключний звітний концерт учнів школи-студії педагогічної практики о 12:00 в залі Тернопільського музичного училища.

null

А у Бережанах цього ж дня відбудеться концерт симфонічного оркестру о 17:00 в приміщенні костелу апостолів св. Петра і Павла.

null

15 травня (вівторок) відбудеться концерт камерного та симфонічного оркестру о 16:00 в залі Тернопільської обласної філармонії. 

16 травня (середа) запрошуємо на авторський вечір Мирослава Скорика у супроводі симфонічного оркестру Львівської національної музичної академії о 18:30  в залі Тернопільської обласної філармонії.

null

17 травня (четвер) відбудеться науково-творча конференція «Професійна музична освіта у реаліях сьогодення: традиції та інновації» о 10:00 в залі Тернопільського музичного училища.

null

А ввечері того ж дня буде концерт фортепіанної музики Діани Чубак о 18:30 в залі Тернопільської обласної філармонії.

null

18 травня (п’ятниця) відбудеться творчий звіт мистецьких колективів та солістів Тернопільського музичного училища о 16:00 в палаці культури «Березіль» ім. Л.Курбаса.

19 травня (субота) чекаємо на вас на урочистій академії та творчому звіті випускників Тернопільського музичного училища о 14:00 в палаці культури «Березіль» ім. Л.Курбаса.

Оксана Кузьменко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #афіша, #концерт, #музика, #музичне училище, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: