Зірка серіалу «Школа» заспівала для юних тернопільських шанувальників на презентації модного глянцу (Фото)

Опубліковано:
12 Травня, 2018

На презентацію третього номеру тернопільського сімейного журналу  “Kids Boss” завітала зоряна гостя – Анна Трінчер, актриса серіалу «Школа», фіналістка проекту “Голос країни”.

Організатори дійства влаштували фотосесію з зіркою для усіх присутніх у залі. Школярі різного віку із захопленням спостерігають за подіями, які відбуваються у фільмі з героїнею Анни Трінчер і добре знають її історію. Актрисі задали багато “дитячих” запитань – ким мріяла бути у дитинстві, як потрапила у знімальну групу серіалу “Школа” – і це тількі деякі із них.

Анна справжнє море емоцій і чудовий голос, а ще вона залюбки спілкується з молоддю – саунд-трек до серіалу “Школа” співали усі разом. Гостями свята також були учасники танцювального колективу “Рожева пантера” та “Т.А.Н.Г.О.”. Традиційно під час презентації журналу було розіграно багато призів та подарунків. Тернополянам і дорослим, і дітям подарували примірники нового номеру журналу, у якому є багато цікавих статей, порад і також інтерв’ю з Анною Трінчер. Обкладинку глянцу у цьому місяці осяяла тепла посмішка юної актриси та співачки. Подія відбулась у концерт-холі “Подоляни” одному із найбільших концерт холів на Західній Україні.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #серіал, #тернопіль, #тернопільські новини, #трінчер, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: