На Тернопільщині колишній депутат райради постане перед судом

Опубліковано:
12 Травня, 2018

Зборівським відділом Тернопільської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  стосовно екс-депутата Зборівської районної ради за ст. 366-1 КК  України (Подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України “Про запобігання корупції”, або умисне неподання суб’єктом декларування зазначеної декларації).

Читайте також

Тернопільський суд дав солдату 11 років і конфіскував майно за невчасне повернення в частину
Засуджено трьох жителів сусідньої області за квартирні крадіжки на Зборівщині на суму майже 50 000 грн

Встановлено, що обвинувачений, будучи суб’єктом декларування, зобов’язаний  подати щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Проте, маючи всі необхідні умови та технічну можливість,   він не подав її до 1 травня 2017 року.

Довідково: санкція статті 366-1 КК України за вчинення інкримінованого  злочину передбачає покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: