Завтра, 12 травня, у Тернополі стартує фестиваль «Цвіт вишиванки»

Опубліковано:
11 Травня, 2018

Уже завтра, 12 травня у Тернополі у парку ім. Тараса Шевченка розпочнеться десятий  Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», який триватиме 2 дні.

Майстри народної творчості представлять свої вироби, проведуть  майстер-класи, також під час заходу відбудеться спецпогашення поштових марок, присвячених ювілейному фестивалю «Цвіт вишиванки». Учасники презентують вишиті рушники із 17-ти районів Тернопільщини. Розважатимуть гостей фестивалю місцеві художні колективи, окремі виконавці та відомі артисти країни.

Під час «Цвіту вишиванки» проведуть конкурс на кращий вишитий герб України, області, району, міста, селища та села та планують встановити рекорд України «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації» та проведуть флешмоб: депутати у вишиванках зроблять спільне фото біля пам’ятника Степану Бандері.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишиванка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль, #цвіт вишиванки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: