У Тернополі одну з вулиць назвуть іменем оперного співака, який загинув в АТО

Опубліковано:
11 Травня, 2018

У новому житловому районі «Південний» незабаром може з’явитися вулиця загиблого в АТО оперного співака Василя Сліпака. Відповідний проект рішення вже є на сайті Тернопільської міської ради.

Автором документу щодо присвоєння імені львівського співака, який героїчно загинув, захищаючи нашу країну є головний архітектор Тернополя Василь Бесага.

«…враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з гуманітарних питань, міська рада вирішила: присвоїти вулиці «Проектна-210» у житловому районі «Південний» назву «В. Сліпака», — йдеться у тексті проекту рішення.

Тепер справа за малим — депутатам Тернополя залишається лише проголосувати за чи проти такої ініціативи. Вона, до слова, є реакцією на депутатське звернення та рішення міської ради від 02.02.2018 р. за №7/22/6.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь сліпак, #вулиця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: