У Чорткові провели свято приурочене Дню матері

Опубліковано:
10 Травня, 2018

Ніжне, чарівне свято, вперше організоване відділом культури, туризму, національностей та релігій Чортківської райдержадміністрації, відбулось нещодавно  у місцевому будинку культури ім. К. Рубчакової. Приурочене воно було Дню Матері і мало назву «Благословенне у віках материнське лоно».

Цього дня вшановували жінку-матір, яка дає життя, піклується про своїх дітей, молиться за них. Головними учасниками дійства були жінки-доньки, жінки-матері, жінки-бабусі.

null

Фото із сайту Чортківської РДА

Як і годиться, за традицією захід благословили отці Мирослав Думич та Михайло Левкович. Особливістю свята стало знайомство глядачів із багатодітними родинами  Левковичів, Грабовецьких, Побуринних, Нісевичів, Солодких та Павліньських із Чортківщини, які поділися розповідями про свої сім’ї, дітей, життєві проблеми, успіхи і негаразди. І свято дійсно вийшло таким щемним і душевним! То було справжнє родинне коло однодумців.  

На знак пошани і уваги  запрошені родини отримали пам’ятні подарунки, відзнаки і подяки відділу культури, туризму, національностей та релігій Чортківської РДА за участь у родинному святі. Багатодітні родини  також отримали матеріальну допомогу, яку вручила їм керівник відділу культури Галина Чайківська за дорученням за депутатів обласної ради Василя Вислоцького і Володимира Заліщука . А на завершення вечора відбувся святковий концерт за участю кращих колективів і артистів Чортківщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день матері, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: