У «Беверлі Хіллз» найнижча ціна на житло від Креатор-Буд

09.05.2018 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Уже більше місяця у Тернополі, на вулиці Микулинецькій, 116 працює відділ продажу квартир житлового мікрорайону «Beverly Hills». Старт будівництва викликав неабиякий інтерес у тернополян та мешканців області.

Посилена цікавіть до нового мікрорайону цілком виправдана. Адже співвідношення ціни та якості на житло тут - є переконливим аргументом для купівлі квартири, - запевняє керівник проекту Володимир Карпінський. За його словами, найнижча ціна від «Креатор-Буд» на житло – саме у мікрорайоні  «Beverly Hills».

Тернопільський «Beverly Hills» – це не лише новий мікрорайон, це і нові цікаві архітектурні рішення, зручні планування, енергозберігаючі технології, втілення найсучасніших ідей.

Керівник компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда запевняє, що «Beverly Hills» буде одним з найцікавіших і наймасштабніших проектів у Тернополі. Це буде повноцінний  мікрорайон з власною розвинутою інфраструктурою. Після прийняття генплану – це перший мікрорайон, який буде розроблений за детальним планом, в якому передбачений  дитячий садок, сквер-парк,  внутрішні пішохідні бульвари, які зручно сполучають мешканців з місцями відпочинку та зупинками громадського транспорту, торговий центр із закладами харчування, автомийка самообслуговування, гуртовня квітів та зелених насаджень, супермаркет «Калина» та меблевий центр.

Важливим моментом, запевняє архітектор Ігор Гордій, є й те, що внутрішні подвір’я у мікрорайоні будуть вільні від автомобілів. Адже на території мікрорайону передбачена достатня кількість тимчасових та постійних паркомісць, екостоянок,  гаражів.

У новому мікрорайоні передбачено  25 будинків. Цікаво, що для кращої орієнтації на місці, групи новобудов будуть розділені кольорами. Архітектори Урбан-Т розробили детальний план сквер-парку за європейськими стандартами, площею півтора гектари. Будуть тут і пішохідні фонтани, цікаві відпочинкові, спортивні зони, велосипедні доріжки, інтерактивні дитячі майданчики, спортивне поле зі штучним покриттям.  Усе для того, аби у тернопільському «Beverly Hills» молодим сім’ям жилось комфортно.

Отримати детальну інформацію про новобудови від компанії «Креатор-Буд» можна у відділі продажу «Beverly Hills», що працює на території будівництва,  на вулиці Микулинецькій, 116 щодня окрім суботи та неділі з 9-ї до 19-години.

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі