Запали свічку: сьогодні о 23.00 відбудеться Всеукраїнська акція в знак єднання українського народу

Опубліковано:
8 Травня, 2018

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та примирення у кожному українському домі повинна загорітися свічка пам’яті за померлими та загиблими Героями України. Акція єднання українського народу в перемозі на західним окупантом має об’єднати кожного українця. Початок акції – 23.00 год.

На Тернопільщині пам’ятні заходи відбуваються відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», а також розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни.

«Закликаю усіх до консолідації єднання та утвердження ідеалів миру, бо гасло пам’ятаємо і перемагаємо кличе нас сьогодні взяти уроки з минулого, щоб перемогти окупанта в майбутньому. І я переконаний, що східного окупанта ми переможемо разом з нашою армію, нашою  єдністю та нашим народом. Тож нехай сьогодні о 23.00 свічка пам’яті засвітиться у кожному вікні!», – наголосив Степан Барна.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день пам'яті, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #свічка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: