Виставою «Недосказане Гоголем» актори театру «Третій дзвінок» налякали 300 тернополян (Фото)

Опубліковано:
8 Травня, 2018

Містичну виставу “Недосказане Гоголем” за мотивами українських казок у стилі гоголівських оповідань на сцені показали підлітки. Театральна студія “Третій дзвінок” вкотре здивувала глядачів і, навіть, налякала, адже юні відьми на сцені були дуже реалістичними і їх образи талановито втіленими старшими дівчатами-студійками надовго залишаться у пам’яті всіх, хто був на прем’єрі. Колектив з тридцяти акторів серед яких лише один хлопець тримав у напрузі весь зал, розказуючи історію українського хлопчика Данила від народження і до смерті. Ці питання насправді дуже хвилюють дітей будь якого віку і разом з ляльками у стилі україніських мотанок, іграшками з сіна, масками, справжнім черепом таємничого гаду – “Третій дзвнок” зміг донести до дорослих – доки ми живемо у світі, доти і шукаємо зміст життя. Любов та вірність, дотепність та сміливість, доброта та підступність – усе в цій історіїї. 

У Тернополі підростає молоде покоління акторів. Щороку у травні місяці керівники театральної студії “Третій дзвінок” Дмитро Татарінов та Тетяна Кошильовська запрошують усіх бажаючих на прем’єру вистави над якою працюють протягом року. Творчі діти займаються у студії з віку 8-10 років. Остання вистава “Недосказане Гоголем” не дитячо-студійна, а цілком доросло-театральна. Випускники студії незабаром поповнять ряди українських акторів, діти студійці вже приймають участь у кастингах і знімаються у фільмах. Талановиті керівники змогли створити справжню театральну подію з аншлагом, аплодисментами та інтригою. 

Дмитро Татарінов, керівник театральної студії “Третій дзвінок”: “А чи є в нашій літературі щось захопливіше і страшніше за казку? Казку необроблену, неприкрашену, не пом’якшену автором, напівдику казку-легенду? Ну хіба що твори М. В. Гоголя, які, мабуть, багато в чому на такі от легенди і спиралися. А якщо спробувати усе це поєднати? Театральна студія “Третій Дзвінок” спробувала змішати Гоголя з легендами, лялькову виставу з живою акторською грою, та ще й здобрити отримане варево музикою гуртів “ДахаБраха”, “Vittard”, “Ведьма на Варгане”, “Оргия Праведников”, “Разнотравіє” і багатьох інших. Приходьте, ми вас налякаємо!” І налякали!

Оксана Власюк, глядачка: “Відьмочки дуже вдало підібрані, а відіграли просто супер! Було страшнувато…… проте хочу відмітити, що всі діти зіграли професійно, завдяки важкій праці своїх наставників. Вистава була неординарною, емоційною, заставляла задуматись, і як завжди на високому рівні! Дякуємо !”

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #актор, #вистава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: