На Тернопільщині передали безхазяйне майно у комунальну власність

Опубліковано:
7 Травня, 2018

Рішенням Збаразького районного суду Тернопільської області задоволено заяву прокурора Кременецької місцевої прокуратури в інтересах Вишнівецької селищної ради про передачу безхазяйного нерухомого майна вартістю півмільйона грн у комунальну власність.

Встановлено, що на території Вишнівецької селищної ради Збаразького району знаходяться чотири підсобних приміщення, два гаражі, три столярних цехи, які не мають власників і  у 2017 р вони взяті на облік реєстратором, як безхазяйне майно.

За інформацією оцінювача, вартість вищевказаного нерухомого майна становить більше  500 тис грн.

У зв’язку з цим,  прокурор  місцевої прокуратури, виконуючи представницькі повноваження  на захист права територіальної  громади, звернувся  до Збаразького районного суду із  відповідною заявою про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність.

Заяву прокурора  судом задоволено в повному обсязі. 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишнівець, #майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #рішення, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: