Гімнастка тернополянка здобула золоту медаль на VII Всесвітній гімназіаді у королівстві Марокко

07.05.2018 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Анастасія Бачинська 14 річна гімнастка, яка свій спортивний шлях починала у Тернополі, впевненно завойовує спортивні вершини. У складі збірної України Настя прийняла участь у VII Всесвітній літній Гімназіаді - 2018 у королівстві Марроко у місті Марракеш. Разом з командою вона виборола ІІ місце (склад команди Анастасія Бачинська, Тетяна Мокляк, Дар'я Муржак, Катерина Куліній), а в особистому заліку з багатоборства І місце та золоту медаль гімназіади. 

Читайте також

Юні тернопільські волейболісти обіграли найсильніші команди з Києва, Дніпра та Закарпаття
Тернополянин Олег Петренко переміг на чемпіонаті України з армреслінгу
На юнацький чемпіонат Європи з гри «Го» вперше поїхали школярі з Тернополя (Фото)

Наші юні спортсмени виступають успішно - за два дня змагань наша збірна завойювала 11 золотих, 11 срібних, 12 бронзових, усього  - 34 медалі. Українські спортсмени представляють такі види спорту: боротьба греко-римськагімнастика спортивнагімнастика художнядзюдо, карателегка атлетикаплавання, фехтування, жіночий бокс.

Винятково для української делегації в мерії міста Марракеш напередодні Офіційного відкриття Всесвітньої літньої Гімназіади влаштували офіційний прийом за участю заступника міністра освіти і науки України Романа Греби, Почесного Консула України в Марракеші Мохамеда Ель Ідрісі, заступника мера міста та голови української делегації Вадима Стеценка. Кожен побажав чесної боротьби та успішних стартів нашій команді - повідомляють українські керівники та закликають вболівати за Україну, за майбутніх олімпійських чемпіонів!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі