Відома жінка з Тернопільщини стала гарвардським стипендіатом Фонду журналістики Неймана

Опубліковано:
6 Травня, 2018
Фонд журналістики Неймана Гарвардського університету обрав голову української служби “Голосу Америки” Мирославу Гонгадзе однією з 27 стипендіатів класу 2019 року. Вона вивчатиме пропаганду та стратегії боротьби з нею в світлі нової ери російської дезінформації.

Про це повідомляє прес-служба “Голосу Америки”, – пише Укрінформ.

“Мирослава Гонгадзе, керівник української служби “Голосу Америки”, є однією з 27 стипендіатів класу 2019 року, обрана фондом журналістики Неймана Гарвардського університету. Вона вивчатиме пропаганду та стратегії боротьби з не, в світлі нової ери російської дезінформації”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що крім навчання в Гарварді, Гонгадзе візьме участь у семінарах та майстер-класах Nieman, а також проводитиме дослідження з науковцями Гарвардського університету та іншими провідними мислителями в Кембриджі (штат Массачусетс).

Нагадаємо, Мирослава Гонгадзе – відзначена нагородами журналістка та експерт з питань політики, демократизації та медіа в Україні.

До роботи в “Голосі Америки” вона працювала журналістом, редактором, продюсером та спеціалістом зі зв’язків з громадськістю в Україні та США для таких організацій як “Радіо Свобода”, Internews, Міжнародний республіканський інститут та Національний демократичний інститут.

У 2001 році вона отримала стипендію Reagan-Fascell Democracy Fellowship для вивчення ролі ЗМІ в процесі переходу України до демократії. Український журнал новин та аналізу “Новое время” включив Гонгадзе до числа 100 найуспішніших жінок України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гонгадзе, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: