Міському голові Кременця подарували мотузку та мило

Опубліковано:
5 Травня, 2018

На засіданні керівників фракцій кременецької міської ради, яке було 5 травня, міському голові Кременця Олексію Ковальчуку подарували мотузку та мило, повідомляє сайт Нова Тернопільська газета.

Раніше ми повідомляли про те, що “Правий сектор” впіймав на гарячому міського голову, який самовільно присвоював собі премії за не відомі “заслуги”.

Презентувавши такий подарунок деякі депутати висловили своє обурення резонансними подіями, які відбуваються останнім часом у райцентрі, зокрема, щодо корупції у вищих владних кабінетах.

Такий подарунок виклик владі через дивне зникнення керівника Кременецького осередку НВР “Правий сектор” Віталія Коника, якого розшукують уже третій день. Саме він виступав за справедливе розслідування і розгляду у суді справи Олексія Ковальчука.

Відео: Нова Тернопільська газета.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олексій Ковальчук, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: