В області триває операція «Перевізник», метою якої є перевірка за дотриманням перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів.

З початку операції поліцейські перевірили 755 транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів, серед них – 84 для перевезення організованих груп дітей. Технічно несправними виявились 9 автобусів.

За результатами перевірки складено 139 адміністративних матеріалів, більша частина з них (74) за відхилення від визначеного маршруту та незаїзд на автостанцію. Також правоохоронцями задокументовано 13 порушень правил під час здійснення посадки та висадки пасажирів, 9 фактів перевезення пасажирів понад встановлену кількість,  по 5 випадків керування автобусом без відповідних документів і таку ж кількість – за керування транспортом, що не пройшов відповідний технічний контроль.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #адмінпротокол, #операція, #перевізник, #перевірка, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: