На Тернопільщині зниклу дівчину знайшли менше ніж за добу

Опубліковано:
3 Травня, 2018

2 травня до Теребовлянського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення чотирнадцятилітньої дівчини, повідомляє сайт відділу комунікації поліції Тернопільської області. 

До правоохоронців звернулася мешканка села Залав’є Теребовлянського району. Жінка заявила, що її донька 29 квітня пішла з дому та не повернулася.

Меше ніж за домбу поліція розшукала зниклу дівчину. Виявляється, що поки родичі не знаходили собі місця, вона відпочивала з друзями за 30 кілометрів від дому. Злочинних проявів щодо дівчини поліція не виявила. 

За словами начальника відділу ювенальної превенції Петра Тиховича, 14-річну жителька району уже не вперше йде з дому без попередження. Зараз її доправили в Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Тернопільської ОДА. Там втікачка проведе близько двох місяців. З нею працюватимуть психологи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дівчина, #знайшли, #зникла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: