«Героям слава!» – на вулицях Тернополя військових на марші вітають школярі (Фото, відео)

03.05.2018 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі відбувається грандіозна хода військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Це – вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому. 

Хода розпочалася від КПП військової частини і зупиниться на Театральному майдані, де триватимуть урочистості. Військових радісно вітають жителі та гості міста. Люди одягнені святково – у вишиваних сорочках, з жовто-блакитними кульками у руках. Обабіч вулиць їх вітають також школярі та голосно вигукують “Героям слава!”, - повідомляє Медіатор.

– Ми прийшли підтримати героїв України, підтримуємо їх та хвилюємось», – каже учень місцевої загальноосвітньої школи №18 Олександр. 

З хвилюванням в очах за дійством спостерігає тернополянка Надія. Жінка зізнається, її чоловік зараз проходить службу на Сході.

– «Мій чоловік раніше також перебував в зоні АТО. На щастя, повернувся звідти живим та неушкодженим. Зараз служить в Білгород-Дністровську.», – розповідає дружина військовослужбовця Надія. 

Серед крокуючих в урочистій ході військовослужбовців є ще зовсім молоді чоловіки та жінки.

– «Важко служити, але захотілося допомогти, частинку хотілося віддати країні. Служу з 2016 року, задоволена першим поверненням додому. Зустрічає мене восьмирічна донечка Юлічка.», – каже військовослужбовець Світлана. 

Грандіозну ходу військових «МедіаТОР» транслює НАЖИВО. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі