Андрій Підлужний обурений зухвалістю редакторів «Голосу країни»

Опубліковано:
2 Травня, 2018

Тернопільський співак, композитор, музикант, Заслужений артист України, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний опублікував на своїх сторінках в фейсбуці та інстаграмі пости, де виказав своє обурення редакторами Голосу країни.

Читайте також

У Збаразькому замку помітили привида? (Фото)

“В принципі, я вже давно на ці речі не звертаю уваги але…*Мовчати…хоч і моя пісня, але в цій ситуації не буду…
29.04.18 на каналі “1+1” відбувся фінал проекту *Голос Країни* в якому вкотре прозвучала моя пісня *Закрили Твої очі…* Варта зауважити що в цьому шоу частенько звучать мої пісні на різних стадіях, етапах, наприклад минулого року також у фіналі звучала *Вставай Сонце*.
 Цьогоріч адміністратори проекту двічі поспіль віддали авторство моїх пісень Тіні Кароль, зробивши грубу помилку і відповідний допис і під час трансляції і на сайті і на youtube каналі проекту.
29.04.18 був дуже несподіваний і приємний момент, коли сама Тіна особисто сказала що і автору, тоб-то мені сподобається як виконав пісню Андрій Рибарчук, за що я їй щиро вдячний і справді дякую за нашу плідну багаторічну співпрацю і дружбу і наші майбутні нехай не пісні, а прості листування..діалоги..розмови чи дружні поради, які я ціную і шаную!
Натомість адміністратори чи редактори Голос Країни ніби свідомо продовжують ТУПО ВКОТРЕ НЕ ВКАЗУВАТИ МЕНЕ АВТОРОМ НІ НА САЙТІ каналу 1+1 ні на своєму youtube каналі.
Мені цікаво..це просто особиста неприязнь до мене…чи НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМ? Могли б і перші два рази допустивши помилку просто по людськи вибачитись.., адже їхня помилка тоді коштувала величезній кількості образ в мій бік на їхніх ресурсах…ніби я “якийсь Вася самозванец*(
І так вимальовується портрет скандаліста, незадоволеного і т.д…та ні…все просто: РОБІТЬ ЯКІСНО СВОЮ РОБОТУ, ПІСНЯ -ЦЕ МОЯ ДИТИНА, МОЄ ЖИТТЯ! Одна справа один раз помилились..ок людський фактор…але ж це РЕГУЛЯРНО( Ніби спеціально((
Хочу щиро *подякувати місцевим змі*..жодне з яких не написало хоча б традиційний *нікролог* що на одному з найпопулярніших шоу країни співали пісню тернополянина у ФІНАЛІ! Чи це таке звчине для Тернополя дійство?((( 
Хоч це і не дивно…Наші керівники(головні режисери, продюсери)) телеканалів ІНТБ та ТТБ…навіть слухавки в будній день не піднімають…звісно..це ж телефонує їм тернополянин а не *столічний артіст* ( Я не виключаю, що було надважливе міжгалактичне засідання, селекторна нарада, чи просто погано себе почували.., але ж є наступний день…і взагалі часом перетелефонувати це ж не складно і ознака поваги..чи не так???..
Це так зі мною і до мене, а я собі уявляю…а на що ж сподіватись молодому співаку чи композитору?)
Я просто жива людина…я працюю, створюю, переживаю, вмираю, викарбовую кожну нотку і звук, вкладаю свою душу, хочу щоб мною пишались старенькі батьки, мій син…
Якось переживу!) До речі…з своїми друзями і партнерами готуюсь до знімання нового кліпу, на нову…красиву пісню!”, повідомив артист на своїй сторінці в фейсбуці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій підлужний, #Голос раїни, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оберення, #редактори, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: