Щоб привітати артилеристів з поверненням додому, до Тернополя приїде відома співачка Руслана

Опубліковано:
2 Травня, 2018

Уже завтра, 3-го травня, вперше у Тернополі відбудеться грандіозний марш військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Це вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому. Замикаючий підрозділ зустріли на Тернопільщині у вівторок, 1 травня.

У четвер центральні вулиці міста наповнить урочиста атмосфера, адже військовослужбовці проходитимуть маршем по вул. Крушельницької – Замковій – Руській – бульварі Шевченка й зупиняться на Театральному майдані. Розпочнеться марш об 11.20 від КПП військової частини, де дислокується бригада.

Продовжаться урочистості на Театральному майдані о 12.00 год. Крім вітань військовослужбовців, запланована дуже цікава та насичена програма, а також святковий концерт. Привітає наших бійців з поверненням додому й відома українська співачка, народна артистка України Руслана Лижичко! Концерт Руслани відбудеться на запрошення та за підтримки агрохолдингу «Мрія» та Тернопільської обласної державної адміністрації. 

Приєднайтеся і Ви до привітань та розділіть радість від повернення наших захисників зі східного фронту. Зустрінемося на центральних вулицях міста під час маршу військовослужбовців та на головній площі Тернополя.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бригада, #мрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #руслана, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: