Замикаючий підрозділ Тернопільської артилерійської бригади повернувся у місце постійної дислокації (Фото)

02.05.2018 15:43   Джерело: ТОДА
Опубліковано : Настя Острозька

Протягом тижня ешелони з військовою технікою та особовим складом 44-ої окремої артилерійської бригади прибували у місце постійної дислокації. Замикаючий підрозділ урочисто зустріли у вівторок, 1 травня.

Бійців, які від початку буремних подій на Сході України мужньо тримали оборону, вдома чекали їхні рідні та близькі. Щиро раділи їхньому поверненню й побратими. Саме тому, довгоочікувана зустріч була хвилюючою. Подякував за мужність, відвагу та героїзм, а також за те, що у складний для країни час хлопці і дівчата не залишилися осторонь, а пішли обороняти свою державу, й голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Читайте також

Порошенко назвав дату закінчення АТО

Він пригадав вересень 2014-го року, який став роком відродження військових з’єднань на території Тернопільської області. Адже тоді вдалося відновити військову частину у Тернополі, де тепер дислокується 44-та артбригада.
«Перші хлопці, які пішли захищати державу, – добровольці. Згодом до них приєдналися регулярні з’єднання української армії, серед яких була й Тернопільська артилерійська бригада. Саме завдяки всім вам та завдяки вашим зусиллям нам вдалося зупинити російського окупанта.

Я переконаний, що найбільший успіх української армії – це героїчний солдат, котрий у боях відсояв честь своїх пагонів. І ми за це вам щиро вдячні. Сьогодні Тернопілля усвідомлює, що війна не зупинилася на Сході, адже ми ще не повернули своїх земель, які окупував російський агресор. Тому ми докладемо максимум зусиль, щоб наш солдат почувався комфортно і в Тернопільській області і на передовій.

Фото: ТОДА
Фото: ТОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТОДА  

Коментарі