На сучасну техніку для гуртка анімації у Бережанах зібрали 44000 гривень

Опубліковано:
2 Травня, 2018

“Керівник гуртка дитячої анімації та просто небайдужа активна громадянка. Намагаюсь брати участь в багатьох проектах та створювати власні ініціативи. Живу та навчаюсь у м. Бережани Тернопільської області та дуже хочу змінити його на краще, але розумію що починати треба з меншого. Наразі я є координатором проекту “Мультиплікація в допомогу навчанню” в міському ЦДЮТ, тож сподіваюсь на вашу підтримку, адже саме ви можете допомогти втілити нашу мрію в реальність!” Так представила себе і свій гурток мультиплікації “Равлик” Івасіків Мар’яна на платформі GoFundEd.

Мета організації допомагати у пошуку фінансів на реалізацію цікавих освітній проектів. Разом з гаслом “Фондуємо освіту!” допомагають зібрати потрібні кошти усі люди, які зацікавляться проектами. Для своєго гуртка Мар’яні потрібно було зібрати 37 889 грн для придбання фотокамери, комп’ютера, штативу, мікрофону, світлового обладнання, пластиліну і ще деяких необхідних дрібниць.

За умовами платформи, проект виставляється на два місяці. І його потрібно не тільки підтримати інформаційно, але і фінансово – додавши будь-яку суму. За словами Мар’яни, за два тижні до завершення проекту було зібрано тільки 60% від суми, і разом, завдяки зусиллям всіх друзів і знайомих, які намагались звернутись до кожного особистого знайомого, проект вдалось закрити з перевершенням майже на 5000 грн! Тому незабаром у Бережанах запрацює сучасно облаштована студія, де діти зможуть продовжити створювати мультики на більш високому рівні.

null

Фото з мережі Інтернет

Не зупинятися у своєму прагненні досягнути мети, наш час, час можливостей, не забувайте, що під лежачий камінь вода не тече. Деталі проекту можна побачити тут: https://gofunded.org/campaigns/multstudiia_ravlyk/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #анімація, #бережани, #мультфільм, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: