Чоловіка, який у Тернополі напав на екс-депутата Турського, офіційно подали у розшук

Наразі тернопільський суд надав дозвіл на затримання нападника, який 22 лютого у центрі міста підрізав Ігоря Турського.

29.04.2018 10:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Підозрюваного поки що поліцейські не впіймали, адже той переховується від слідства. Інших фігурантів по цій справі правоохоронці не можуть затримати, адже, аби притягнути їх до відповідальності,  у поліції не вистачає доказової бази.

— Вже на третій день після вчинення нападу на Турського нам вдалося вирахувати осіб, які брали участь у злочині. Ми знали, хто приїхав та перебував в автомобілі разом зі злочинцем, який наніс жертві удар ножем. Протягом декількох днів поліцейські проводили низку оперативних заходів, адже в управління надійшла інформація про те, що підозрювані намагаються знищити й підчистити сліди злочину та доказову інформацію, — повідомив начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Читайте також

У Києві близько 20 осіб в масках пограбували розважальний заклад
Знайшли підозрюваних у справі екс-депутата Ігоря Турського, якого у лютому підрізали у центрі Тернополя (Відео)
Напад на екс-депутата Турського: у поліції наголошують, що поранення є наслідком конфлікту

Головний поліцейський додав, що в нинішній час є дозвіл на затримання лише одного підозрюваного по справі Турського.

— Ми провели низку обшуків і на сьогоднішній день в ході розслідування вдалося довести провину та оголосити підозру особі, яка на разі переховується від правоохоронців. Від суду ми отримали дозвіл на її затримання. Вже не є таємницею анкетні дані цієї людини, які ми повідомимо пізніше. Ми встановили дані й інших осіб, які перебували із головним підозрюваним у машині. Тільки ми не можемо оголосити цим особам підозру та подати їх у розшук, адже слідчі передали нам недостатньо доказів, які засвідчують їхню провину, — наголосив Олександр Богомол.

Олександр Миколайович додав, що в першому етапі розслідування над з’ясуванням обставин злочину та пошуком винних по справі Турського осіб працювала максимальна кількість людей - близько 60 працівників поліції. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі