Маршрутки «Тернопіль-Великі Бірки» возять людей за «власним» графіком

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

Маршрутки «Тернопіль – Великі Бірки» возять людей за «власним» графіком. Обурені пасажири скаржаться у соц.-мережах, що замість 15-20 хвилин чекати транспорту доводиться 45 хвилин. Люди просять вжити заходів, аби виправити ситуацію. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Оксана Підборочинська-Семенів:

«Вчора, 25.04. 2018, маршрутки Тернопіль-Великі Бірки возили людей кожні півгодини, замість кожні 15-20 хвилин (згідно з графіком). Розуміємо, що одна з маршруток стала на капітальний ремонт, інші зламались, це життя, всяке буває, один день можна піти на поступки, потіснитись, всі ж ми люди, це ж на півдня… Але, виявляється, ніхто і не спішив ремонтувати поламані маршрутки, напевно, вирішили, що можна їздити так, як їм заманеться. Так, сьогодні, 26.04.2018, знову замість що п’ятнадцять-двадцять хвилин вони умудрились їздити раз на годину… Коли люди виходять на маршрутку і чекають мінімум по 45 хв., це вже просто край терпіння, скільки можна займатись таким свавіллям?! Виявляється, що ніхто і не подумав про таких, як я і всі інші, що добираються на роботу саме цими маршрутками. Їм байдуже до людей, які запізнюються на роботу чи в навчальні заклади, на зустрічі, зрештою, яка різниця, куди, якщо через таку безвідповідальність і так ніхто нікуди не встиг… Я не можу зрозуміти, чому ніхто не подумав про мешканців Бірок і не здогадався, що маршрутка раз в годину в робочий день з такого великого селища, це об’єктивно замало? Таке враження, що я сьогодні не в маршрутці їхала, а консервній банці. Хто, скажіть, винен у цій ситуації і хто може мені сказати, чи буде хоч колись порядок на даному маршруті???», – пише Оксана Підборочинська-Семенів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: