У Тернополі за кошти «Громадського бюджету» купили сучасне ультразвукове обладнання

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

У жіночій консультації №1 (вул. Замкова, 10) відбулася презентація сучасного обладнання для діагностики ускладнень вагітності. Придбали обладнання за кошти в рамках проекту «Громадський бюджет».

«Дуже приємно, що у Тернополі з’являються проекти, які є насправді значимими і потрібними місту та отримують широку підтримку від тернополян. Адже всі розуміють, що збереження здоров’я населення, та, зокрема, матерів, на сьогодні є нашим пріоритетним завданням, – зазначає міський голова. 

Зазначимо, що в перинатальному центрі ТМКЛ №2 щорічно народжує більше 3000 жінок, проте, у зв’язку зі зростання частоти ускладнень вагітності, пацієнтки даного закладу потребують ретельного моніторингу стану плоду для попередження дитячої смертності. 

– У 2018 році Тернопільською міською радою в рамках реалізації «Громадського бюджету» виділено 990 тис.грн. для комунальної міської лікарні №2. За ці кошти була придбана багатофункціональна ультразвукова система Mylab 40 з двома датчиками, здатна виконувати обстеження на найвищому рівні. Висловлюю вдячність усім тернополянам, які віддали свій голос за проект «Допоможи малюку народитись здоровим», адже тепер, завдяки сучасному обладнанню та фаховості і професійності наших лікарів, кількість матерів, які народжуватимуть здорових дітей у Тернополі, буде щороку збільшуватися, – наголосив Сергій Надал.

До слова, проект «Допоможи малюку народитись здоровим» – це уже другий успішно реалізований проект «Громадського бюджету» м. Тернополя у 2018 році. Днями у місті відбулася презентація нових картів, придбаних у рамках реалізації проекту «Розвиток та популяризація автоспорту, його виду картинг в Тернополі».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #апарат, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: