У Тернополі чоловік підстрелив хлопця, бо той голосно розмовляв

Опубліковано:
27 Квітня, 2018

В ніч з 24 на 25 квітня о 2:30 компанія молодих людей сиділи  в дворі одного з будинків на масиві Дружба. Дві дівчини та хлопець голосно розмовляли та заважали місцевим жителям. Їм зробив зауваження житель будинку.

Читайте також

На Чортківщині бійка між підлітками завершилась лікарнею

Проте відпочиваючі не відреагували, а навпаки почали голосно лаятись та нецензурно висловлюватись. Це просто розлютило тернополянина і він, взявши пневматичну зброю, вистрелив з балкону другого поверху. Влучив у ліву частину грудної клітки юнаку. Його в лікарню завезли дівчата. Хірурги вилучили з тіла кулю, яка пройшла неподалік серця. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Його стан стабільний.

Підозрюваного затримали, у скоєному він зізнався. Пневматичну рушницю у чоловіка вилучили. Слідчі встановлюють, чия це зброя і чи є на неї дозвіл. Затриманий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #зброя, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: