У Тернополі молодик ледь не попрощався з життям через те, що заважав людям спати

Опубліковано:
26 Квітня, 2018

У ніч з 24 на 25 квітня у Тернополі підстрелили хлопця, який не давав людям спати, повідомляє сайт Тернополяни.

За попередньою інформацією група молодих людей – дві дівчини та хлопець, о 2:30 сиділи в дворі одного з будинків на масиві Дружба. Компанія голосно розмовляла та заважала місцевим мешканцям. Їм зробив зауваження житель будинку. Проте відпочиваючі не відреагували і почали провокувати словесний конфлікт, матюкаючись та погрожуючи.

Це не сподобалося тернополянину і він завершив розмову пострілом. Чоловік з балкону другого поверху вистрілив у напрямку компанії і влучив у ліву частину грудної клітки юнаку. Його з пораненням в лікарню завезли дівчата. Хірурги вилучили з тіла кулю, яка пройшла неподалік серця. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Його стан стабільний.

Читайте також

В Тернополі невідомі підстрелили собаку

Підозрюваного стрілка затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. У чоловіка вилучили пневматичну рушницю. Слідчі встановлюють чия це зброя і чи є на неї дозвіл. У ході перевірки стало відомо, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вистрілив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рушниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: