В Теребовлі чоловік розгулював по місту з боєприпасами

26.04.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

36-річний місцевий житель розгулював по місту і вибухівкою, наражаючи на небезпеку себе та оточуючих. Поліцейські вилучили у нього три предмети ззовні схожі на гранати Ф1, одну - маркування  УЗРГМ і запал та направили до обласного науково-дослідного експертного криміналістичного центру.

Читайте також

У Борщові під будинок підприємця невідомі кинули вибухівку
Біля Тернополя чоловік погрожував дружині гранатою

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами розпочато кримінальне провадження. Працівники поліції встановлюють, звідки у теребовлянина вибухові пристрої.

В області до 22 травня триває оперативно-профілактична операція “Зброя та вибухівка”. За три місяці 2018 року з незаконного обігу працівники Нацполіції України вилучили 553 одиниці зброї і боєприпасів. Зокрема, вилучено 16 автоматів, 18 карабінів, гвинтівок та рушниць, 215 пістолетів, 25 обрізів та 58 одиниць саморобної зброї. Крім того, вилучено 200 гранат, 14 гранатометів, 7 вибухових пристроїв та 32,5 тисяч набоїв. За незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки законом передбачена кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі