У Тернополі відбувся восьмий фестиваль-конкурс духовної музики «Я там, де є благословення»

Опубліковано:
25 Квітня, 2018

Традиційно наприкінці квітня у Тернополі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс духовної пісні та камерної музики «Я там, де є благословення». До міста приїхало близько 500 конкурсантів. Серед яких професійні виконавці та колективи різних християнських конфесій з України, Грузії та Польщі.

Гран-прі фестивалю виборов народний аматорський хоровий колектив «Acsios» Тлумацького народного дому Івано – Франківської області (художній керівник Наталія Михайленко).

Фестиваль-конкурс духовної «Я там, де є благословення» традиційно проводиться спільно з духовенством міста за підтримки міського голови Тернополя та Міністерства культури України.

«Фестиваль-конкурс духовної пісні у Тернополі став справжньою традицією, без якої неможливо уявити наше місто, як і без духовності – український народ. Саме духовна пісня несе людям Слово Боже у його найкращому пісенному і музичному прояві, а Боже Слово дає українцям Віру, яка допоможе зупинити ворога та розбудовувати незалежну християнську Україну, – наголоcив Сергій Надал. – Також хочу нагадати, що Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій України оголосила 2018 рік роком Божого Слова в Україні».

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: