На Тернопільщині зросте ціна на проводове радіо

Опубліковано:
24 Квітня, 2018
Жителі Тернопільщини, які досі полюбляють слухати стареньке проводові радіо, вже з наступного місяця платитимуть за це «задоволення» майже на третину більше. З 1 травня 2018 року ПАТ “Укртелеком” збільшує абонентську плату на послуги проводового радіомовлення на 30%, – пишуть Тернополяни.

Відтак, тернополянам доведеться платити вже 26 грн/місяць з ПДВ. Про це йдеться в офіційному повідомленні ПАТ “Укртелеком”, опублікованому в газеті “Урядовий кур’єр”.

Читайте також

Літати в Європу за 10 євро? Тепер це можливо

“Для фізичних осіб з 01.05.2018 абонентна плата за користування основною радіоточкою та абонентна плата за користування основною радіоточкою відомчого радіотрансляційного вузла проводового радіомовлення складатиме 26,00 грн з ПДВ”, – йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією на сайті ПАТ “Укртелеком”, з 1 червня 2016 року абонплата для населення за відповідну послугу складала 20 грн/місяць (з ПДВ).

Як зазначають у компанії, через відсутність попиту на деякі послуги проводового радіомовлення, зокрема на послуги ремонту та технічного обслуговування приймачів ефірного радіомовлення, забезпечення синхронного перекладу, звукопідсилення (озвучення в приміщенні та на відкритому просторі) за заявою споживача з 1 серпня 2018 року припиняється їх надання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радіо, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: