У Тернополі молилися за створення єдиної помісної Церкви

Опубліковано:
24 Квітня, 2018
Всенародна акція «Молитва за Україну. Єдиний народ – єдина церква» відбулась у Тернополі на Театральному майдані. Під час заходу представники влади, духовенства та небайдужі тернополяни молилися за єдність церкви в Україні та утворення єдиної помісної Церкви. До молебені долучився і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Сьогодні, об’єднавшись у спільній молитві за Україну та за створення єдиної помісної православної церкви, ми просимо Господа миру і єдності для українського народу у такий непростий для нас час та швидкої перемоги над ворогом, – зазначає очільник Тернополя, – Такі спільні молитви за мир та подолання розбрату і ворожнечі уже стали традиційними у нашому місті, а тернопільські храми, як і усі церкви в державі, відзначають 2018 рік – Роком Божого Слова в Україні. Також, символічно, цими днями у Тернополі пройшов міжнародний фестиваль-конкурс духовної пісні «Я там, де є благословення».

Під час молебню духовенство і миряни молилися також за Святійшого Патріарха Варфоломія, за Президента України і Верховну Раду та за усіх тих, хто докладає зусиль для надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молитва, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: