Все за законом: головний «батьківщинівець» Тернопільщини зайняв принципову позицію, щодо комунальної аптеки в Чорткові

Опубліковано:
23 Квітня, 2018

23 квітня 2018 року відбулося засідання Львівського апеляційного господарського суду, який в своєму рішенні підтвердив рішення суддів Господарського суду Тернопільської області про те, що Чортківська районна комунальна аптека №143 належить громаді області.

«Цю аптеку Тернопільської обласної ради в центрі Чорткова намагались приватизувати, але Тернопільська обласна рада в суді третьої інстанції виграла цю справу. Ми чітко заявляємо, що і в подальшому не дозволимо розграбовувати майно громади області», – написав на своїй сторінці у facebook Василь Деревляний.

Ця аптека ввійде до Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання та буде здійснювати відпуск лікарських засобів по знижках для пільгових категорій населення, за безкоштовними рецептами та працюватиме в інтересах громади.

Приклади з Чортківською районною комунальною аптекою №143 та Зборівською районною комунальною аптекою №8 довели, що ми виконуємо одне із ключових взятих на себе зобов’язань. Здоров’я нації понад усе!», – додає Василь Деревляний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аптека, #батьківщина, #василь деревляний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: