У тернопільській лікарні №2 оновили м’який інвентар (Фото)

Опубліковано:
22 Квітня, 2018

Очільник Тернополя Сергій Надал відвідав міську комунальну лікарню № 2, де оглянув новий м’який інвентар, придбаний для потреб медичного закладу за рахунок коштів з міського бюджету. Кошти були виділені в рамках програми «Здоров’я тернополян».

«Для підвищення комфорту пацієнтів під час перебування у медичних закладах, з міського бюджету у 2018 році виділено кошти на заміну м’якого інвентаря (матраци, подушки, ковдри та інше) у сумі понад 1,6 млн. грн та ще майже 1, 8 млн. грн. передбачено на придбання меблів в заклади охорони здоров’я Тернополя, – коментує Сергій Надал. – Станом на сьогодні, усі лікарні міста забезпечені належним м’яким інвентарем, а процес закупівлі меблів ще триває»

Нагадаємо, що програма «Здоров’я тернополян», прийнята Тернопільською міською радою, спрямована на збереження і зміцнення здоров’я мешканців міста, підвищення якості, ефективності та своєчасності медико-санітарної допомоги, забезпечення соціальної справедливості і прав громадян на охорону здоров’я. У ній прописано кроки, які потрібно зробити для покращення рівня медичного обслуговування та умов у закладах охорони здоров’я.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвентар, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: