Акцію «Квітка добра і милосердя» провели у Тернополі. У шести мікрорайонах міста охочим вимірювали тиск, перевіряли рівень цукру у крові й надавали лікарські консультації. Обстеження проводили безкоштовно. Діагностували людей студенти технічного коледжу, медуніверситету і фахівці «Центру здоров’я».

Також під час акції зібрали три тисячі гривень на потреби Товариства Червоного Хреста. Тим, хто жертвував кошти – волонтери дарували нарциси.

«Дуже добре, що проводять такі акції. Дуже часто мене не задовольняє стан здоров’я, відчуваю, що є проблеми з тиском, але через робочий графік не маю часу піти до лікаря, аби обстежитися. А сьогодні під час акції швидко пройшла діагностику і отримала рекомендації медиків щодо лікування», – каже тернополянка Ольга Біла.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діагностика, #Майдан, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: